Fagyasztott pogácsa

Készítsd el pogácsáinkat az otthon melegében. Karácsonyra, szilveszterre vagy akár egy hétköznapi estére, míg a vendégek megérkeznek, a pogácsa is megsül.

1.Sütés előtti éjszaka vedd ki a fagyasztóból, hagyd a csomagolásban és tedd a hűtőbe, hogy kiolvadjon, de ne keljen meg. (Ha váratlan vendégek érkeznek vagy elfelejtetted kivenni előző este, akkor sütőpapírral bélelt tepsire tedd ki a pogácsákat és rakd a tepsit meleg helyre. Szobahőmérsékleten 1,5-2 óra alatt kiolvad.)

2.Melegítsd elő a sütőt 220 C fokra.

3.Távolítsd el a csomagolást. Sütőpapírral bélelt tepsire tedd ki a pogácsákat.

4.Ha kiolvadtak, kezdődhet a kelesztés. Tedd a tepsit meleg helyre, ha megkelt (kicsit puhább az állaga és térfogata megnő) mehet a sütőbe.

5.Süsd 15 percig 200 C fokon.

6.Fogyaszd egészséggel, a siker garantált! ;)

Pogácsáinkat keresd burgonyás, medvehagymás, tepertős és sajtos ízekben.